Bejelentés


www.puszika.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

10 dolog, amit felejts el, ha meg akarsz szerezni egy fiút!

1. Ne játszd meg magad a barátai előtt!Ha bemutat a barátainak, ne akarj azonnal összehaverkodni velük. Hagyd , hogy ők barátkozzanak veled!


2. Ne nyomulj feltűnően! A srácok egyébként is csak akkor hívnak randizni, ha eléggé biztosak a dolgukban, de külső segítség nélkül is el tudják dönteni, hogy mikor érkezett el az idő!


3. Ne akarj olyan lenni, mint ő! Azzal akarod meghódítani, hogy úgy teszel mintha hasonlóak lennétek? Nem vagytok egyfomák, nem szerethetitek pontosan ugyanazokat a dolgokat!

javascript:%20Kepbeilleszto(document.szovegadmin,%20``);
4. Ne lógj állandóan a telefonodon! Nincs annál idegesítőbb, mint amikor a csajok órákig dumálnak egymással a telefonon a semmiről-legalábbis a fiúk szerint. Ne akkor tarts pletykadélutánt, amikor vele vagy...


5. Ne csimpaszkodj rá! A fiúk nehezen mutatják ki az érzéseiket, és nagyon utálják, ha a társaságban egy lányra rájön a romantikus félóra. Ezt általában cikisnek tartják!


6. Ne tapadj rá! A fiúk szeretik a függetlenséget! Add meg neki azt a kis szabadságot, amire vágyik, hogy még jobban örüljön a veled kettesben töltött időnek!


7. Ne tedd féltékennyé! Azt hiszed, hogy jobban akar téged, ha látja, hogy más fiúkkal flörtölsz? Pont ellenkezőleg! Ez megalázó, dühítő számára, úgyhogy inkább lekép.


8. Ne vidd túlzásba a divatozást ésa sminket! Senki sem szeret megjelenni egy trendi madárijesztő oldalán. A túlzások elriasztják a fiúkat. Az önkritika és a jóízlés a nyerő!


9. Ne változz át! A pasik szeretik az állandóságot, viszont nm szeretik a hirtelen jött változásokat. Lassan, fokozatosan vezesd be az újításokat!


10. Ne játszd el, hogy népszerű vagy! Állandóan körülvesznek a barátnőid és az ismerőseid, és ha a srác megkérdezi, hogy mikor érsz rá időpontot kell kérnie. Ez gáz. Döntsd el, hogy ki, és mi a fontosabb!10 tipp az egészséghez és a szépséghez!1. Soha ne stresszelj! A stressz árt a bőrnek is. A sápadság az öregedett bőr a száraz bőr nem véletlenül van! Emiatt a stressz miatt. A stressz hatására szoktak elkezdeni az emberek cigizni és hasonló egészségkárosító dolgot csinálni! Mindig nyugtasd magad, pihenj pár percet, számolj el 10-ig és nyugodj meg egy kicsit! Ez nagyon fontos!!!


2. Hetente méregteleníts! A méregtelenítés megtisztítja a testet! Nagyon fontos szerepe az életnek. Ha méregteleníteni nem tudsz legalább csinálj egy napot mikor csak iszol és pihensz. Tartsd be ezt a szabályt mert így a bőröd, a tested megtisztul!


3. Az egészség gontos! Ha már eszel édességet vagy ilyesmit legalább 2-3 darab almát is egyél! Egy titkot elárulok: Ha édességet kívánsz akkor inkább tornázz, vagy táncolj! Hogy miért? Mind a két "dologgal" ugyan azt az érzést kelted a testedben. Vagyis inkább tornázz mint édességet egyél mert ugyan azt éred el vele csak az alma egyészségesebb!


4.Szánj időt magadra! Naponta legalább 1 órát szánj magadra! Ebben benne van egy kis kényeztető fürdés, kozmetikai cuccok, hajcsinálás. Tehát 1 óra kikapcsolódás! Hiszen mindenkinek jó érzés ha törődhetsz magaddal.


5. Hidratálás Fontos tudnod ami a tény: nagyon sok bőrfertőző "dolog" van. Ennek kialakulásának megelőzésében segítenek a neked megfelelő hidratáló krémek.


6. Bízz önmagadban! Nagyon fontos, hogy bízz önmagadban! Ne hagyd magad becsapni és ne térj rossz útra!


7. Egy jó barát mindig segít! Szerintem mindenkinek szügsége van jó barátokra! "Nem az a jó barát aki veled sír és veled nevet, hanem az aki letörli a könnyedet!" ez egy nagyon fontos idézet! Tartsd ehez magad!


8. Ne sírj, de ha már igen akkor sírd ki magad! Butaságokon is szokott sírni az ember! Nem kell! Nem egészséges ha sok mindenen rágódsz! De ha már elkezdtél sírni akkor borulj be a barátod karjába és sírd ki magad!


9. Mindig tegyél... Mindig tegyél a céljaidért, minden a most pillanata!!! Ha minden nap egy kicsit teszel a céljaidért akkor az teljesülni fog! Higyj ebben!


10. Ez legyen a tiéd! Most remélem rá érsz 2 percre! 3-2-1 Gondold végig az álmaid és a legfontosabbra gondolj most!!!! 3 2 1 Lejárt az időd! Remélem rá öszpontosítottál a vágyadra! Ha igen akkor biztos, hogy teljesülni fog!


Remélem ezzel a 10 tanáccsal segítettem abban, hogy hogyan tartsd magad és, hogy érd el a célod!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!